Vine a celebrar Sang Valentí!

donacio sang valenti

El dissabte 11 de febrer viurem un dia molt especial a la Gran Via 2 i ens agradaria molt que ens acompanyessis. Gràcies a la col·laboració del Banc de Sang i Teixits celebrarem Sang Valentí, i als 200 primers donants de sang aptes els hi regalarem un cor amb doble connexió per a auriculars perquè puguis compartir la teva música amb qui més t’estimis.

Donar sang és un dels actes més solidaris que existeixen i que ens beneficia a tots. A més, només et suposarà un moment, no és gens dolorós ni comporta cap risc i estaràs assistit per professionals especialitzats.

Ara per ara encara no s'ha descobert la manera de fabricar sang, de manera que només es pot obtenir de les donacions que de forma altruista facin les persones. I no sempre hi ha prou reserves de sang, un fet preocupant, ja que per a un malalt pot suposar un avanç en la seva curació o fins i tot la vida. Així que les donacions haurien de ser una cosa quotidiana i habitual en el nostre dia a dia, ja que d'aquesta manera es podria disposar sempre de sang suficient i segura.

Per totes aquestes raons l’11 de febrer de 10 a 21 hores a la Sala Aparca2, a la planta baixa i al costat del H & M, podràs apropar-te a donar sang.

Compartir és viure, t'hi esperem!
 

Horaris

06 Divendres
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

06 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi